Домашня Кесаділья з сиром, тунцем і яйцем

Як смачно зробити домашню Кесаділью з сиром, тунцем і яйцем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

4 тонкі тортилья або 4 кола лаваша
100 г сиру

Начинка:
баночка тунця в олії (будь-які рибні консерви не в томаті)
1 маленька червона цибулинка
половинка кислого яблучка або маринований огірочок
2-3 ст. л. дуже дрібно нарізаної зелені
2 яйця
2 ст. л. молока
каррі, сіль, перець
2-3 ст. л. майонезу
рослинна олія

Домашня Кесаділья з сиром, тунцем і яйцем покроковий рецепт

1. Цибулю нарізати кубиками як можна дрібніше, перетерти з дрібкою солі і цукру, відставити. Яйця злегка збити з молоком і спеціями, підсмажити омлет, остудити. Яблуко очистити, нарізати дрібними кубиками, змішати з луком.
2. Омлет нарізати дрібними кубиками, додати до цибулі і яблука, перемішати. З рибних консервів ретельно злити рідину. Рибу розпотрошити виделкою на помітні шматочки, змішати з іншими інгредієнтами. Заправити салат майонезом, довести до смаку. Сир натерти на дрібній терке.

3. На половину тортильї викласти салат, посипати сиром, накрити другою половиною, притиснути. Змастити форму олією і підсмажити з двох сторін на сковороді. Смачно до безобразия!!!