Рибний риет з скумбрії домашній

Рибу для цього рецепта краще використовувати гарячого копчення! Риет, ми з вами його, до речі, вже готували з лосося – це ніжний рибний паштет, якою може стати прекрасною закускою, а ще прекрасним доповненням до сніданку. Його, за цим рецептом, виходить досить багато, тому сміливо готуйте його для святкового столу. Як зробити смачний Рибний риет з скумбрії домашній рецепт простий. А якщо просто вирішите побалувати свою сім’ю, то на кілька днів вам точно вистачить👌🏻. Як доповнення до риету обов’язковий смачний хліб. І якщо говорити саме про таке, з скумбрії, то мені найбільше подобається його є з підсмаженою житнім або бородінським хлібом, саме смачне поєднання. Але це звичайно справа смаку вибирайте те, що вам по душі. Останнім часом пости у мене особливо не пишуться, тому розмова по суті, про страву, та про рецепт🙄)

Інгредієнти

Скумбрія холодного копчення 1 шт.
Вершковий сир 100 гр.
Сіль і перець
Цибулина 70 гр.
Зелене яблуко (типу Грінки Сміт) 70 гр.
Кріп
Сіль і перець
Перепелині яйця для подачі
Хліб (на ваш смак)

Рибний риет з скумбрії домашній покроковий рецепт

1. Цибулю дрібно нарубаєте, покладіть в миску і залийте окропом. Через 15 секунд злийте воду повністю. Скумбрію очистити від шкіри і кісток і руками розділіть на сегменти. Цибулю і рибу покладіть в миску.
2. Туди ж додайте рубаний кріп і зелене яблуко, попередньо очищене і нарізане дрібними кубиками. Додайте до всіх інгредієнтів вершковий сир, сіль, перець (якщо є, використовуйте білий).
3. Добре перемішайте риет і приберіть в холодильник до подачі. Перед подачею зваріть і розріжте на половинки перепелині яйця. Хліб підсушіть. Викладайте риет на хліб, прикрасити половинками яєць і подавайте до столу.