Запечений лаваш з фаршем та сиром у духовці

Запечений лаваш з фаршем та сиром у духовці простий рецепт. Збережи, щоб не втратити 🥰 просто пальчики оближеш, як це смачно 🔥.

Інгредієнти

✔️700 гр фаршу (свинина + яловичина)
✔️2 лаваша
✔️половина цибулі
✔️масло
✔️2 ст. л томатної пасти
✔️зелень
✔️сіль, перець, паприка
✔️сир

Запечений лаваш з фаршем та сиром у духовці покроковий рецепт

1. На топленому маслі обсмажуємо дрібно нарізану цибулю, додаємо фарш і спеції, обсмажуємо до готовності фаршу помішуючи (вся рідина повинна випарується). Додаємо томатну пасту і зелень, тушкуємо протягом ще 5 хвилин, начинка готова.

2. З лаваша за допомогою форми вирізаємо гуртки, можна це зробити ножем і кухлем (якщо немає форми) обводячи по контуру. З кола звертаємо ріжок, начиняємо його фаршем і викладаємо по діаметру формы.

3. По середині робимо трояндочку (показала на відео). Зверху посипаємо сиром і випікаємо 10 хвилин, щоб лаваш став хрустким, а сир розплавився 🔥

4. Можна подавати як закуску, або гаряче на святковий стіл, приготуйте не пожалеете.

Відео рецепт 👇