Катмер турецькі коржі з зеленим цибулею і петрушкою

Як зробити Катмер турецькі коржі з зеленим цибулею і петрушкою рецепт.

Інгредієнти

500 гр. борошна
1 яйце
1 ч. ложка солі
300 мл. води

Для змазування:
150 р. топленого вершкового масла
100 р. олії

Додатково:
зелена цибуля дрібно нарізаний
петрушка дрібно нарізана

Катмер турецькі коржі з зеленим цибулею і петрушкою покроковий рецепт

1. У борошно додати яйце і сіль. Потроху додати воду і замісити м’яке тісто. Викласти в ємність, накрити харчовою плівкою і залишити на 20-25 хвилин. Після, тісто розділити на 4 частини, кожну розкачати як можна тонко.

2. Перемішати рослинна і сливончное масло. Добре змастити перше тісто, посипати по всій поверхні тіста цибулю і петрушку, зверху викласти інше розкатане тесто.

3. Поділити на смужки і надати форму. Те ж саме повторити з рештою двома тестами. Набагато розкачати і обсмажити на сковороді з двох сторін на середньому огне.

4. Готово!

Відео рецепт 👇