Курячий паштет з морквою, цибулею і вершками

Як зробити смачний курячий паштет з морквою, цибулею і вершками рецепт простий. СУПЕР ІДЕЯ ШВИДКОГО БІЛКОВОГО СНІДАНКУ 🔥 Білок – нутрієнт, який найчастіше не добирають в раціоні. А сніданок – це прийом їжі, який частіше за інших страждає відсутністю білка. Тому пропоную вам варіант сніданку, який багатий білком, швидко готується, дасть довгий відчуття ситості 👌

Інгредієнти

500 гр курячого філе (можна філе індички, можна рибу)
150 гр цибулі
150 гр моркви
1 ст. л. рослинного масла
Сіль, спеції за смаком
Вершки 10-20% жирності за смаком

Курячий паштет з морквою, цибулею і вершками покроковий рецепт

1. Все гранично просто – напередодні відварюємо м’ясо/рибу з додаванням цибулі і моркви (по 50 гр кожного), я додала ще чорний перець горошком і лавровий лист 👌 Паралельно пасеруємо на ложці олії залишилися цибулю і моркву (можна додати в кінці трохи води і протушкувати)👌
2. Потім складаємо в чашу блендера відварне м’ясо/рибу, варену цибулю і моркву і овочі зі сковороди, наливаємо трохи вершків і подрібнюємо блендером 🙌 Потім, орієнтуючись по своєму смаку, доводимо вершками паштет до потрібної густоти (у мене на всю порцію пішло близько 100 мл вершків)👌
3. Перекладаємо в баночку/контейнер і закриваємо кришкою. 😉 Домашній паштет зберігається в холодильнику до 5-ти діб 👍 Все! У вас пішло не більше 10 хв на активне приготування паштету🔥
4. А з ранку вам залишається просто підсушити хліб на сковороді або грилі, поки ви зайняті ранковими процедурами, або просто взяти улюблені хлібці і намазати паштетом 👌 Зверху кладемо огірок і/або помідор 😋 Ідеально з чашкою ранкової кави або чаю 🤤