Домашні такос

Дуже смачні і прості в приготуванні домашні такос 🌮

Інгредієнти

– тортилії (1-2 упаковки)
– філе стегна індички (400 гр)
– спеції від @jasmin.spice (у мене мелений часник, чорний перець, копчена паприка і базилік)
– сіль (за смаком)
– заморожені овочі (у мене баклажан, болгарський перець і цукіні – 1 упаковка)
– сир Фета (1 упаковка)
– петрушка (1 пучок)
– олія соняшникова (1 ст. л.)

Домашні такос покроковий рецепт

1. Тортильї можна взяти вже маленькі, але якщо таких не буде, то вирізати необхідний для вас розмір круглою формою і підсушити в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці як показано на відео, хвилин 10-15.
2. Філе стегна індички промити і порізати на шматочки, змішати з сіллю і спеціями і обсмажити на невеликій кількості олії до напівготовності, всипати заморожені овочі і обсмажувати до повної готовности.
3. Начинку викласти в підсушені тортильї, викласти зверху шматочки Фети і присипати рубаною петрушкою. Подавати до столу можна гарячими або теплими. Приємного вам апетиту, мої дорогі ❤️

Відео рецепт 👇