Домашня ковбаса з курячого філе і желатині

Як смачно зробити Домашню ковбасу з курячого філе і желатині простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. 🍗 Пропоную вашій увазі рецепт вареної ковбаси» з курки( можна індички). Звичайно, смак і консистенція у неї інша ! Але вона дуже смачна , а головне з найчистішим складом ! За консистенцією вона нагадує паштет, м’яка і ніжна. Можна приготувати класичний варіант, додавши сіль, а можна експериментувати з різними смаками – додати часник, спеції , маслини, зелень і т. д. Я використовую її скрізь , як і звичайну ковбасу : бутерброд , піца ітд.

Інгредієнти

Кбжу на 100 гр: 117/22.3/3/0.5

Куряче філе (варене)- 470 гр (можна взяти стегно)
Кістковий бульйон (яловичий) – 200 мл
Буряковий сік -20 мл (я купила вже варену 1 буряк )
Часник -4 гр (1 зубчик)
Желатин – 4 гр
Сіль – 1 ч. л.

Домашня ковбаса з курячого філе і желатині покроковий рецепт

1. Буряк натерти на тертці і віджати сік через марлю (одягніть рукавички або пакетики, щоб руки не забарвилися ) В теплий бульйон додати желатин, перемішати. У чашу блендера викласти варене філе, бульйон з желатином і збити до однорідної консистенции.
2. Додати, сіль, часник, буряковий сік і ще раз збити. Отриману масу викласти у пластикову пляшку (у мене літрова) зі зрізаним горлечком, трохи постукати дном по столу, щоб маса утрамбовалась.
3. Накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на ніч. Вранці розрізавши пляшку можна її извлечь.