Брюссельська капуста гриль з гранатом

Як смачно зробити Брюссельська капуста гриль з гранатом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Гаряча закуска або гарнір? Вирішуйте самі, але приготувати варто точно. Адже це мало того, що на стільки смачно, що мій чоловік, противник брюссельської капусти, сказав, що це дуууже добре, так ще й декор столу! Гранат чудово прикрашає стіл своїми намистинами. Його можна додати практично до будь-яких овочевих закусок і салатів.

Інгредієнти

🔸Брюссельська капуста 500 гр
🔸Панчетта або бекон 100 гр
🔸Сир твердий 100 гр
🔸Обсмажений мигдаль (або пряні горішки) жменя
🔸жменю Зерна граната

Брюссельська капуста гриль з гранатом покроковий рецепт

1. Панчетту дрібно нарізаємо і обсмажуємо на парі ложок рослинного масла. Викладаємо половинки качанчиков капусти зрізом вниз. Обсмажуємо пару хвилин. ⠀
2. Викладаємо капустку у термостійку форму, зрізом вгору. Викладаємо маленькі шматочки сиру на кожну капустку. Відправляємо під гриль хвилин на 10, переглядайте. ⠀
3. Подаємо гарячою, посипавши мигдалем і гранатом. Якщо ви думаєте про яловичині або свинині на святковому столі в якості гарячого страви, то кращого не гарніру сыскать