Сочевичний фалафель або кульки з сочевиці

Як зробити Сочевичний фалафель або кульки з сочевиці рецепт простий.

Інгредієнти

1 стакан сухої червоної сочевиці
2 склянки води
1 маленька цибулина
3 зубчики часнику
1 чашка нарізаної петрушки
1 ч. л. солі
½ ч. л. кмину
2 ст. л. борошна
3-4 ст. л. олії для смаження

Сочевичний фалафель або кульки з сочевиці покроковий рецепт

1. червону сочевицю Залийте водою і залиште приблизно на годину, поки вона не збільшиться вдвічі. ⠀ ⠀ Злийте воду з сочевиці і додайте в кухонний комбайн разом з іншими інгредієнтами, крім муки.

2. Змішайте все, поки не отримаєте пастоподібну консистенцію. ⠀ ⠀ Додайте борошно, добре перемішайте і сформуйте невеликі кульки. У вас повинно вийти близько 20 фалафелей. ⠀ ⠀

3. Розігрійте масло в сковороді і обсмажте кожен фалафель з усіх боків до хрусткої корочки.

4. Готово.