брюссельська капуста Запечена в духовці

Як смачно зробити Брюссельську капусту простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Я люблю різну капусту і в будь-якому вигляді. Рецепт і смак дуже оригінальний. Імпровізуйте, можете не готувати точно за рецептом, додавайте в капусту свої улюблені і близькі вам по смаку інгредієнти 👌🏻

Інгредієнти

600 г брюссельської капусти
Пара жмень горіхів пекан
Трохи кедрових горішків
Жменю сушеної журавлини
3 ст. ложки бальзамічного оцту
2ст. ложки меду або кленового сиропу
Оливкова олія
Сіль, перець

брюссельська капуста Запечена в духовці покроковий рецепт

1. Капусту помити, прибрати верхні листочки і розрізати навпіл. На деко, застелене пергаментом 📜 викласти капусту, скропити оливковою олією, посипте сіллю і перцем.

2. Добре перемішайте і відправте в розігріту до 200° духовку на 10-15 хвилин до м’якості капусти. У цей час приготуйте соус: Змішайте бальзамічний оцет, я використовувала соєвий і вустерський (гострий) соуси, мед 🍯 і горіхи з журавлиною, можна додати трохи 🤏🏻 🌶️ 🧄

3. Дістаньте капусту з духовки, полийте соусом і добре перемішайте. Відправте назад в духовку на 15 хвилин, до злегка золотистої скоринки. Дуже смачно 🤤 Рецепт з інтернету, але я його трохи 🤏🏻 підігнала під себя.