Рулет з кабачків з грибами і сиром

Рулет з кабачків з грибами і сиром простий рецепт 😋 Не втомлююся ділитися з вами рецептами страв з кабачків, адже люблю я їх дуже-дуже. А ви? 😀

Інгредієнти

Кабачок-1 Шт (~ 800 гр)
Яйця-3 шт
Цибуля ріпчаста – 2 Шт.
Гриби печериці-400 гр
Кріп – пучок
Борошно (у мене кукурудзяна)-100 гр
Розпушувач-1 год л
Легкий сир-100 гр
Сметана 10%- 2 ст л
Часник-1 зубчик
Сіль, перець – за смаком

Рулет з кабачків з грибами і сиром покроковий рецепт

1. Кабачок натираємо на дрібній тертці. Трохи солимо, перемішуємо і поки відставляємо в сторону. Цим часом нарізаємо цибулю викладаємо на сковороду з невеликою кількістю олії і обсмажуємо до золотистого кольору. Нарізані пластинками печериці викладаємо до цибулі, солимо, перчимо і обсмажуємо до випаровування жидкости.

2. Відокремлюємо білки від жовтків від 3 яєць. Жовток солимо, перчимо. Додаємо в них віджатий від зайвої рідини кабачок і подрібнений кріп. Перемішуємо. Окремо збиваємо білки до стійких піків. Половину білків перекладаємо до жовтково-кабачкової суміші. Просіваємо туди ж борошно, додаємо розпушувач. Перемешиваем.

3. Викладаємо залишилися білки і акуратно перемішуємо. Тісто виходить повітряний. Викладаємо тісто на деко, застелене силіконовим килимком. Розрівняйте тісто в прямокутник. Випікайте в розігрітій до 180* духовці, хвилин 10. Сир натираємо на дрібній терке.

4. Для соусу змішати сметану з подрібненим часником. Готовий гарячий корж змастити соусом, викласти грибну начинку, посипати сиром, згорнути рулет. Загорнути рулет у харчову плівку. Залишити при кімнатній температурі до охолодження, зберігати в холодильнике.

Відео рецепт 👇