Рулетики з баклажанів з сиром тофу і волоських горіхів

Рулетики з баклажанів з сиром тофу і горіхів волоських простий рецепт. По цьому рецепту баклажани виходять не жирними, а злегка підсушеними, а завдяки начинці – дуже соковитими.

Інгредієнти

Баклажан – 1 великий
Тофу будь – 1 упаковка у автора з томатами і паприкою
Волоський горіх (або будь-який інший) – 50гр

СПЕЦІЇ ДЛЯ БАКЛАЖАНА:
Орегано, базилік, часник сушений, сіль у автора рожева
Олія оливкова 1 ст. л

СПЕЦІЇ ДЛЯ ТОФУ:
Часник сушений, перець білий мелений за смаком
харчові Дріжджі (сирні пластівці Nutritional Yeast) якщо є – 2 ст. л
Зелень, зелений лук і помідори – за бажанням

Рулетики з баклажанів з сиром тофу і горіхів волоських покроковий рецепт

1. Баклажан порізати на тонкі слайсы. ⠀ Пергамент змастити пензликом з оливковою олією. ⠀ Викласти баклажани, посипати улюбленими спеціями і відправити запікатися. ⠀

2. Випікаємо 20 хв на 200 градусах. ⠀ ⠀ Тофу і спеції збити в блендері до крему. За бажанням додати свіжу зелень. ⠀ ⠀

3. На готовий баклажани викладаємо крем, овочі якщо кладете і загортаємо в рулет. ⠀ ⠀

4. Підсушити будь горішки і дрібно порубати, покласти в них краї рулетиків 😍

Відео рецепт 👇