Запечена цвітна капуста каррі

Які у вас улюблені дивні страви? Хоча, що за чудний питання! Як зробити Запечену Цвітну капусту каррі рецепт простий. Для кого-то он солоні вареники з сиром — це норма з дитинства, а я про них дізналася лише кілька місяців тому! Але все ж давайте спробуємо назвати страви, які ви любите давно або спробували зовсім недавно, але жити без них не можете, а інші дивуються, як таке взагалі можна їсти 😂 Я в кінці після рецепта напиши свої дивні страви.

Інгредієнти

Кольорова капуста

Розум отъешь! 🤤 Особливо смачно з соусом-пармезан:
Вершки 20% — 100 мл
Пармезан тертий — 50-60 р
Часник сухий — 1 ч. л.

Запечена цвітна капуста каррі покроковий рецепт

1. Берете сиру цвітну капусту. Розділяєте на суцвіття. Варити НЕ треба. У маленькій мисці з’єднайте 2-3 чайних ложки сухої приправи каррі, за смаком я додаю іноді сухий часник. Вливаєте 2 ст. л. оливкової олії і перемешиваете.
2. У великій мисці перемішуєте суцвіття з приготованою заправкою. Я використовую целофанову рукавичку для зручності, щоб не бруднити руки і добре розподілити спеції. Викладіть на деко, соліть за смаком і в духовку на 20-25 хвилин на 180°С.
3. Соус.
Нагріваєте все до однорідного стану. І при подачі посипаєте петрушкою! Нереально вкусно.