Куряче суфле з кабачком, шпинатом і морквою в духовці

суфле Куряче 🤤 Такого повітряного суфле ви ще не пробували , а яке воно смачне , його можна як на обід , так і на вечерю 🥘 А саме круте , ви подивіться на його калораж , готуйтеся стати ведьмочками 😈 Як зробити Куряче суфле з кабачком, шпинатом і морквою в духовці для дітей рецепт простий.

Інгредієнти

Кбжу на 100 гр: 63/10.7/1/2.6

1 яйце + 2 білка
Філе куряче – 546 гр
Кабачок – 452 гр;
Моркву – 164 гр
Шпинат – 126 гр;
Сіль і спеції за смаком( у мене був гранульований часник і італійські трави)

Куряче суфле з кабачком, шпинатом і морквою в духовці покроковий рецепт

1. Білок відокремлюємо від жовтка. Білок збиваємо міксером до міцних піків з сіллю. Моркву і кабачок натерти на крупній тертці , філе нарізати на кубики.

2. Тепер у блендері змішуємо філе, моркву, кабачок, шпинат, жовток і спеції до однорідної маси . Далі акуратно вводимо білки і силіконової лопаткою перемішуємо знизу вверх.

3. Перешиваємо нашу суміш у форму ( у мене силіконова 24-26 см ) і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку при 180 гр на 30 минут.