Домашній суші торт з червоною рибою фореллю

Як смачно зробити Домашній суші торт з червоною рибою фореллю філадельфія простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Роли для ледачих! Дуже смачно і просто!

Інгредієнти

(форма 19*13 см):

200 г круглого рису
200 г води
5 ст. л. рисового оцту
1 ч. л. солі
2 ч. л. цукру
200 г слабосоленої форелі
1 огірок довгий
300 г кисломолочного сиру
2 листа норі
кунжут
соєвий соус для подачі

Домашній суші торт з червоною рибою фореллю покроковий рецепт

1. 1. Рис добре промити. Викласти в каструлю і залити водою.
2. Накрити кришкою і довести до кипіння. Зробити низький вогонь (у мене 3/10) і варити 15 хвилин, кришку не відкривати. Вимкнути плиту, накрити рушником і залишити на 10 хвилин.
3. За кілька хвилин до готовності рису змішати рисовий оцет, сіль і цукор. Нагріти в турці до об’єднання на середньому вогні, кип’ятити не нужно.

2. 4. Залити готовий рис оцтом, перемішати лопаткою, накрити рушником і охолодити.
5. Контейнер обернути плівкою. Викласти шар форелі, нарізаною кубиками.
6. Покрити шаром сирного сиру. Сир попередньо краще дістати з холодильника на пару годин і трохи розім’яти ложкою, так буде простіше нанести його на рыбу.

3. 7. Норі нарізати ножицями на квадратики і викласти зверху.
8. Викласти половину рису, розрівняти вологою ложкою. Змастити тонким шаром сиру, щоб скріпити рис.
9. Викласти огірок, нарізаний дрібним кубиком.
10. Покрити шаром сирного сиру, викласти рис і посипати нори.

4. 11. Накрити плівкою і прибрати в холодильник на годину. Зверху можна поставити щось важке в якості преса.
12. Перевернути форму на тарілку для подачі і зняти контейнер, посипати кунжутом. Різати торт вологим і гострим ножем. Подавати з соєвим соусом.

Відео рецепт 👇