Форшмак з оселедця з маслом вершковим

Як смачно зробити Форшмак з оселедця з маслом вершковим простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Сьогодні у нас дуже смачна і не справедливо забута закуска. Стане гідним стравою на Вашому Новорічному столі

Інгредієнти

▪️філе оселедця 300 грам
▪️цибуля 1 шт середня
▪️яйце 2 штуки
▪️яблуко зелене 1 штука
▪️батон 3-4 шматочка
▪️молоко 50 мл
▪️вершкове масло 70-100 грам
▪️часник за бажанням 1-2 зубчики
▪️перець за смаком
▪️зелень і жовток для прикраси

Форшмак з оселедця з маслом вершковим покроковий рецепт

1. Батон замочуємо в молоці. Філе оселедця дрібно нарубаем ножем, як на видео.

2. Додаємо батон і ще добре нарубаем. Натираємо на середній тертці: яйце, цибуля і яблоко.

3. Додаємо все це до оселедця, масло вершкове і за бажанням натертий часник, перчимо і добре перемішуємо. Обсмажуємо На грилі грінки. Форшмак намазуємо на грінки і прикрашаємо. Приємного всім апетиту

Відео рецепт 👇