Домашня шинка зі свинячої рульки з часником в духовці

Як смачно зробити шинку з свинячої рульки з часником в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Свиняча рулька – 1200 кг
Сіль за смаком
Коріандр – 1/ ч. л.
Чорний перець – за смаком
Суха аджика – 1 ч. л.
6 зубчиків часнику
Олія оливкова – 3 ст. л
Петрушка – 80 г

Домашня шинка зі свинячої рульки з часником в духовці покроковий рецепт

1. Рульку добре промити, обсушити. Вирізати кістки і м’ясо нарізати смужками. Трохи відбити разом зі шкірою. Додати сіль, чорний перець, коріандр і суху аджику. Ви можете додати ваші улюблені спеції. М’ясо викласти на шкіру. В чаші блендера подрібнити петрушку, часник, оливкову масло.

2. Викласти суміш на м’ясо. Згорнути в рулет. Загорнути в рукав для запікання. Щільно зав’язати кінці. Далі загорнути у фольгу у кілька шарів. Рульку перекласти у відповідну форму. Наливаємо воду.

3. В процесі воду потрібно доливати. Відправляємо в духовку на 3 години при 180°С. Після приготування дати повністю охолонути. Загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник.

4. Приємного апетиту! До зустрічі у нових рецептах.

Відео рецепт 👇