Холодець із риби з желатином і овочами

Як зробити Холодець із риби з желатином і овочами рецепт простий. До характеристики мого холодцю , ну ні як не підходить фраза з відомого кінофільму 😁🙈 Блюдо завжди виходить найсмачніше і з’їдається на ура!👌

Інгредієнти

Суповий рибний набір (голова, хвіст, філе судака-400-500 гр
*Цибулина 1 шт.
*Морква 1 шт.
*Лавровий лист 2 шт.
*Чорний перець горошком 4-5 шт.
*Запашний перець горошком 3-4 шт.
*Стебла свіжого кропу 3-4 гілочки
*Стебла свіжої петрушки 3-4 гілочки
*Вода 2,5 л
*Желатин швидкорозчинний~ 3-4 год л
*Лимон 1/2 шт
*Сіль за смаком

Холодець із риби з желатином і овочами покроковий рецепт

1. Для початку варимо смачний густий рибний бульйон, складаємо в каструлю голови, хвости, плавники додаємо цибулину прямо в лушпинні, невелику цілу очищену моркву і спеції , заливаємо холодною водою. Бульйон доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо бульйон 30 хв потім додаємо філе рибки і варимо ще хвилин 20.
2. Бульйон повинен ледь кипіти, тоді він буде прозорий. Дістати рибу і порізати на невеликі шматочки. Бульйон процідити через марлю, складену в три рази. В охолоджений бульйон додати швидкодіючий желатин, розмішати і німого прогріти. Викладаємо у форми для холодцю відварені філе риби, морква, зелень за бажанням і акуратно розливаємо по ємностей з рыбой.
3. Холодець прикрашаємо нарізаними тонкими часточками лимона за бажанням маслинами без кісточок. Залишаємо застигнути заливне в холодильнику на кілька годин, краще на ніч. Подаємо заливну рибу, нарізаючи порційно і неодмінно з хреном!