Холодець з яловичини

Як зробити смачний Холодець з яловичини рецепт простий.

Інгредієнти

Інгредієнти; Все робив на око
Яловичі коліна
Яловича м’якоть
Лавровий лист
Перець горошок
Сіль
Ріпчасту цибулю
Моркву (за бажанням)
Часник (за бажанням)
Кріп (за бажанням)

Холодець з яловичини покроковий рецепт

1. Коліна добре промий. Залий водою, вари до утворення піни. Потім злийте воду, залийте нової, додай м’якоть яловичини, посоли. Вари на повільному вогні близько 8-10 годин. Яловичина звариться значно швидше, з-за цього перевіряйте, щоб не переварили.

2. За годину до готовності додаємо цибулю ріпчасту, моркву (за бажанням), лавровий лист, перець горошок. Далі з бульйону все прибираємо, м’ясо поділяємо на волокна, бульйон проціджуємо через дрібне сито або марлю (бажано два рази). Трохи охолоджуємо, що утворився жир з поверхні удаляем.

3. Знову розігріваємо бульйон. Моркву можна нарізати і додати в бульйон, часник можна видавити в бульйон. Збираємо; я часник в бульйон не додав, а додав в посуд. Збираємо як вам подобається, заливаємо бульйоном і прибираємо в холодильник до повного застигання. Далі розрізаємо і до столу.

Відео рецепт 👇