Фаршировані гриби зі шпинатом і сиром в духовці

Як смачно зробити Фаршировані гриби зі шпинатом і сиром в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

– печериці 10 шт
– рікотта 150 р
– 100 г шпинат
– сир 70 г
– цибуля (середнього розміру) 1 шт
– часник-2 зубчика

Фаршировані гриби зі шпинатом і сиром в духовці покроковий рецепт

1. У грибів акуратно прибрати ніжки і дрібно їх порізати. Капелюшки печериць натерти олією, сіллю і чорним перцем. Викласти у термостійку форму, поглибленням вверх.

2. В невеликій сковороді на рослинному маслі обсмажити до готовності дрібно нарізану цибулю і ніжки грибів, добавити часник і шпинат. Перекласти в глибоку миску, додати рікотта, сіль і чорний перець за смаком. Перемішати, і начинка готова.

3. Щедро начинити начинкою капелюшки шампьонов і відправити запікати в розігрітій до 200°С духовку на 30 хвилин, режим верх/низ, без конвекції. За 10 хвилин до готовності посипати тертим сиром. Грибочки виходять дуже ніжні, з приємним вершковим смаком. Приємного апетиту і готуйте з любов’ю

Відео рецепт 👇