Низькокалорійний яблучний десерт з желатином простий рецепт з 2 інгредієнтів.
Інгредієнти
Яблучне пюре -500 грам
Желатин -30 грам
Низькокалорійний яблучний десерт з желатином покроковий рецепт
1. Яблучне пюре можна взяти в баночках для дитячого харчування, у мене було домашнє. Додати яблучне пюре желатин, розмішати, дати постояти 5 хвилин, нагріти і продовжувати розмішувати до повного розчинення желатину, не доводячи до кипения.
2. Охолоджену до кімнатної температури желатинову масу збити міксером до пишної, повітряної маси. Маса змінить колір, стане більш світлою і збільшиться в объеме.
3. Вистилати форму харчовою плівкою, перекласти туди масу. Прибрати форму в холодильник на годину. Дістаємо з форми і нарізаємо вологим ножем на невеликі кусочки.
Відео рецепт 👇