Шоколадна глазур зі згущеним молоком і білим шоколадом

Шоколадна глазур зі згущеним молоком і білим шоколадом простий рецепт.

Інгредієнти

У сотейник:
150гр цукру,
150гр глюкозного сиропу,
75гр води.

У склянку:
80гр згущеного молока,
80гр білого шоколаду

Желатину 12гр + 72гр води. (У мене доктор откер)

Шоколадна глазур зі згущеним молоком і білим шоколадом покроковий рецепт

1. В сотейник:
Нагріти до 103 градусів (впевнене кипіння). Почекайте, коли бульбашки кипіння заспокояться, введіть желатинову масу. Розмішайте і вилийте на шоколад з сгущенкой.

2. У склянку:
Робоча температура 32-40 градусів. Орієнтуємося на плинність! Якщо вам потрібна глазур світлого кольору, розведіть діоксид титану водою і введіть в глазурь.

3. Я заливала при 32 градусах. Лягає тонким шаром і має помірну солодкість. Залишки зберігаємо в холодильнику під кришкою 3-4 недели.

Відео рецепт 👇