Домашнє пісочне печиво курабє з джемом

Як зробити Домашнє пісочне печиво кураб’є з джемом рецепт простий в духовці. Ніжне пісочне тісто… малиновий джем… краще не готуйте – неможливо відірватися!

Інгредієнти

(на 150 шт.):

✅ 100 г вершкового масла
✅ 50 г цукрової пудри
✅ 1 ч. л. ванільного цукру
✅ 1 яєчний білок
✅ 150 г борошна
✅ щіпка солі
✅ ~ 50 г будь-якого джему

Домашнє пісочне печиво кураб’є з джемом покроковий рецепт

1. М’яке вершкове масло збиваємо міксером пару хвилин. Додаємо цукрову пудру, ванільний цукор і збиваємо до посветления і збільшення в об’ємі. Додаємо теплий яєчний білок і знову збиваємо до однорідної консистенции.

2. Додаємо борошно, сіль і останній раз збиваємо до однорідної маси. Перекладаємо в кондитерський мішок з насадкою «відкрита зірка» і відсаджуємо печиво на противень.

3. В центрі робимо поглиблення і додаємо джем. Випікаємо в розігрітій до 170 градусів духовці ~ 15 минут.