Бісквітний шоколадний торт з печивом савоярді і вершками

Як смачно зробити Бісквітний шоколадний торт з печивом савоярді і вершками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ну дуууже смачно вийшло.😍 Швидше ділюся з вами рецептом, щоб і ви приготували

Інгредієнти

♦️Печиво савоярді
♦️Какао для просипки
♦️350 мл. окропу
♦️1 ст. л. кава(розчинна)

для бісквіта :
♦️6 яєць
♦️200 гр.цукру
♦️4 ст./л окропу
♦️150 гр.борошна
♦️2 ст/л какао
♦️1 ч/л розпушувача
♦️Дрібка солі

Крем для прошарку :
♦️Сирний сир – 400 гр.
♦️Банку вареного згущеного молока
♦️Вершки 33% – 500 мл(холодні)

Крем для прикраси:
♦️100 гр. вершкового масла
♦️2 ст. л Вареного згущеного молока
♦️Ванілін

Бісквітний шоколадний торт з печивом савоярді і вершками покроковий рецепт

1. Шок. бісквіт: Яйця з дрібкою сіллю і з цукром збити 4 хв. Додати окріп і збити ще хвилинку. Окремо змішати борошно, какао і розпушувач. Влити до яєць і збити до однорідності Духовку розігріти до 180С У форму викласти пергамент Потім вливаємо тісто у форму і відправляємо в духовку на 25-30хв. Як зніміть з духовки, дайте повністю охолонути, потім ділимо на 2 части.

2. Сирний сир збити зі згущеним молоком до однорідності, потім додати холодні вершки і збити до пишної маси як на відео. Вершкове масло кімнатної температури збити з ваніліном 1-2 хвилини, додати згущене молоко і збити до однорідної маси. Зварити кофе.

3. Збираємо торт: Перший бісквіт– Половина крему — печива савоярді обмокнуть кава і викласти на крем — шар крему — шар другого бісквіта. (Відправити на ніч просочитися) Прикрасити за допомогою насадки масляним кремом. І посипати какао. Розмір форми 38/27

Відео рецепт 👇