Пісочне печиво з джемом в середині різдвяне линцерское

Як смачно зробити Пісочне печиво з джемом в середині різдвяне линцерское простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже смачне різдвяне линцерское печиво! Відмінний подарунок для близьких і друзів на свята, добре виглядає в складі солодких боксів🎁

Інгредієнти

Пісочне тісто
Борошно 250 г
Мигдальна борошно 100 г
Цукрова пудра 110 р
Вершкове масло 200 г
велике Яйце 1 шт (З)
Щіпка солі

Для складання
Густий джем/конфітюр
Цукрова пудра

Пісочне печиво з джемом в середині різдвяне линцерское покроковий рецепт

1. Розм’якшене вершкове масло перемішати разом з цукровою пудрою, намагаючись не збивати. Додати яйце і невелику частину мигдальної муки, перемішати до об’єднання. Просіяти до масі все борошно, додати решту мигдалеву борошно і дрібку солі, максимально швидко об’єднати тесто.
2. Довго не вимішувати і стежити, щоб тісто не нагрівалося!!! Розкачати тісто між 2 аркушів пергаменту, прибрати в холодильник на кілька годин. Тісто не повинно почати танути, липнути або рваться.
3. Коли тісто добре охололи, вирізати печиво круглої форми, і через одне печиво зробити фігурне віконце всередині печива будь-який інший вирубкою меншого розміру. Випікати на температурі 180 З близько 10-12 минут.
4. По краях печиво стане золотисте, саме залишиться трохи блідим. Печива з віконцями посипати цукровою пудрою. На печиво без віконця викласти джем, зверху накрити половинкою з окошком.