Сирні пончики смажені в маслі на сковороді

Як зробити смачні Сирні пончики смажені в маслі на сковороді рецепт. Вам в дитинстві батьки давали прізвиська? Такі милі, домашні і забавні? У мене було 😃 Котяча мати! ⠀ Сашка розбудила сьогодні в сім, відкриваю вікно навстіж і до мого шостого поверху чути писк кошеня з сусіднього двору…
Готова була бігти і забирати, але мене хтось випередив 😁 А минулої зими, коли була вагітна і намагалася на роботу ходити пішки, ледь не притягла вуличного кота в офіс 😅 Поки він йшов за мною по п’ятах, придумувала тисячу відмовок для директора, чому у мене в кабінеті завівся кіт 😂😂😂 Але того кота знову хтось покликав і він втік, так і не побувавши в мене в кабінеті 😂😅 ⠀ А про котячу мати 😅 Знаєте скільки у мене було кішок в дитинстві?!
Шість чи сім 😂 їх потім вже ніхто не вважав, який сенс?! Катя адже все одно з вулиці підбере пакет з добовими кошенятами, яких викинули в канаву і буде вигодовувати їх піпеткою ❤️ ⠀ досі вдячна мамі, що дозволяла тримати весь цей звіринець 😃 Що будь блохастый вуличний кіт знав куди йти 😅 Не, правда, всі бродяги самі до нас приходили…😅 ⠀ А пончики вам потрібно пекти! Це теж Істрія з дитинства ❤️ Впевнена, що вони сподобаються всім-всім-всім 🥰

Інгредієнти

Сир (я беру 9 %) – 400 грам,
Сметана – 4 ст. л.,
Сіль – за смаком
Цукор – 4 ст. л.,
Сода – 1 ч. л. без гірки,
Яйце – 2 шт.
Борошно – 200 грам,
Рослинна олія – для фритюру.

Сирні пончики смажені в маслі на сковороді покроковий рецепт

1. З’єднуємо всі інгредієнти в однорідне тісто, розігріваємо олію в сотейнику, як тільки вона нагріється, формуємо чайною ложкою з тіста кульки і викладаємо у масло.
2. Смажимо у фритюрі на повільному вогні до золотистого цвета.
3. Готові пончики можна посипати цукровою пудрою, вони хороші як гарячі, так і холодные.