Яблучні слойки

Як смачно зробити простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Боже, бережи листкове тісто. У наших морозилках. (І макарони на полицях у шафі. Але зараз не про них) Сьогодні вранці сталися дуже швидкі яблучні слойки:

Інгредієнти

яблука
листкове тісто
2-3 ст. л. цукру і спеції

Яблучні слойки покроковий рецепт

1. Листкове тісто розморожуємо, ріжемо потрібної форми (трикутнички, прямокутники, квадрати). Духовку розігріваємо до 200с.
2. Яблука очищаємо від шкірки, нарізаємо кубиками, збризкуємо лимонним соком і відправляємо трохи нудитися в сковорідку на розтопленому вершковому масле.
3. Додаємо 2-3 ст. л цукру і спеції, карамелізуємо так 5 хвилин, помішуючи. Викладаємо начинку на тісто, формуем пиріжок і випікаємо 20 хвилин. Всім піч!