Кунжутне печиво з медом

Як зробити смачне домашнє Кунжутне печиво з медом рецепт простий в духовці. Це найулюбленіше моє печиво! Але попереджаю відразу, воно калорійне! Тому, для першого перекусу цілком достатньо 1🍪 і це не прихована десятка.

Інгредієнти

1 яйце
3 ст. л. меду
9 ст. л. кунжуту
3 ст. л. рослинного масла(у мене оливкова)
0,5 ч. л. розпушувача
11 ст. л борошна( рисової або ц/з або кукурудзяного) будь-яку, яка подобається! Мені подобається з рисової, або 50/50 рисова і ц/з. В цей раз пекла з рисової і кукурудзяної. Смачно, але не так як рисова і ц/з, намагаюся полюбити кукурудзяну, але поки все складно

Кунжутне печиво з медом покроковий рецепт

1. Яйце змішати з медом. Додати кунжут і масло. Ретельно перемішати. Додати просіяне борошно і розпушувач. І знову все перемішати. Накрити харчовою плівкою, в контакт. І поставити в холодильник на 30 мин.
2. Дістати з холодильника. Мокрими руками формуємо кульки (у мене виходить 12 шт). Викладаємо на пергамент і надаємо форму. Випікаємо в розігрітій до 180 С духовці. Приблизно 10-15 минут.

3. Орієнтуйтеся на свою! Обожнюю домашні печенюхи. Завжди знаєш з чого зліплені! Не страшно давати дітям! Якщо немає алергії на мед! Швидко готуються! І так само швидко з’їдаються! Тому сміливо подвоюйте порцію, якщо у вас велика сім’я!