Торт медовий домашній з конфітюром з манго

Давненько не радувала вас простими рецептами, тому ділюся відразу тортом 🎂 Як зробити дуже смачний Торт медовий домашній з конфітюром з манго рецепт простий. Це не класичний рецепт медівника, а його смачна варіація. Для класики можна зробити просто сметанний крем.

Інгредієнти

100 гр вершкового масла,
160 гр цукру,
80 гр меду,
2 яйця,
1 чл соди,
~400 гр борошна.

Конфітюр з манго:
100г пюре манго (можна взяти будь-яку іншу пюре)
20г цукру
15г крохмалю

Крем:
250г маскарпоне
250г сиру кисломолочного
150-180г пудри
250 г вершків 33%

Торт медовий домашній з конфітюром з манго покроковий рецепт

1. Змішати в сотейнику цукор, мед і яйця. Додати вершкове олію і нагріти на середньому вогні до дуже гарячого стану, постійно помішуючи віночком. Але не кип’ятити! Зняти з вогню і додати соду. Перемішати. Маса збільшиться в об’ємі. Дати охолонути до кімнатної температури. Всипати борошно і вимісити тесто.

2. Більше борошна не потрібно, навіть, якщо тісто здається рідкуватим. Інакше зробите коржі сухими і дубовими. Загорнути тісто у харчову плівку і прибрати в холодильник на пару годин. Розкачати тісто товщиною 3-4мм на пергаменті, вирізаючи і підкладаючи відрізне тісто відсутні місця. Наколоти вилкой.

3. Випікати приблизно 5 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці до злегка золотистого кольору. Не передержите! ⠀ У мене вийшло 4 коржа діаметром 20см.

4. Конфітюр з манго:
Все змішати в сотейнику. Нагріти на середньому вогні, постійно помішуючи віночком. Уварити до загустіння маси. Дати повністю остыть.

5. Крем:
Інгредієнти повинні бути холодними. Викласти в чашу всі інгредієнти і збити на середній швидкості міксера до однорідності. Перекласти в кондитерський мішок. Збірка: корж/крем+конфітюр і тд, останній шар просто крем® Дати просочитися ніч холодильнике.