Торт Рожевий оксамит крем з мусом

Торт Рожевий оксамит крем з мусом простий рецепт💥 Зберігайте відразу! Діліться зі своїми подругами. Такий торт ви не знайдете ніде в інтернеті, тому що це моя творча фантазія.

Інгредієнти

🔸сметана 20 % – 110 р
🔸борошно – 220 р
🔸розпушувач – 6 р
🔸ванільний цукор – 1/2 ч. л.
🔸вершкове масло 82,5 % – 140 р
🔸цукор – 220 г
🔸яйця С1 – 6 шт
🔸сіль – щіпка
🔸рослинна олія – 50 г
🔸сода 1/4 ч. л.
🔸червоний барвник

Просочення:
🔶вода – 80 мл
🔶цукор – 10 г
🔶молоко – 50 мл

Крем-мус:
🔶желатин – 7 р
🔶вода – 40 р
🔶сметана 25 % – 300 г
🔶цукрова пудра – 90 р
🔶вершки 33-35 % – 120 р

Крем для покриття:
🔸сирний сир – 300 г
🔸цукрова пудра – 30 г
🔸вершки 33-35 % – 150 г

Торт Рожевий оксамит крем з мусом покроковий рецепт

1. Змішати сметану з содою, відставити убік. У борошно додати розпушувач, сіль, ванільний цукор перемішати. Збити м’яке масло з цукром до пишної світлої маси. Ввести в масу по одному яйця, добре перемішуючи після кожного. Додати сметану з содою, рослинне масло і барвник (приблизно 19 крапель), перемішати до однородности.

2. Борошняну суміш ввести частинами, замішуючи тісто. Тісто розділити на дві частини. Випікати в розігрітій до 170 градусів духовці 10-12 хвилин. Бока бісквітів обрізати, подрібнити в крихту. Бісквіт розрізати навпіл. Вийде 4 смужки. Приготувати просочення. Змішати всі інгредієнти, довести до кипіння, остудить.

3. Приготувати крем-мус. Желатин замочити у воді залишити набухати. Потім його розпустити в мікрохвильовці, остудити. У сметану додати цукрову пудру. Холодні вершки збити до м’яких піків. У сметанную суміш додати желатин, збиті вершки, перемішати до однородности.

4. Бісквіти просочити сиропом. Рівномірно покрити кремом. Викласти половинки ягід малини. Зібрати торт, як показано у відео рецепті. Прибрати в холодильник на ніч. Приготувати крем для покрытия.

5. В чаші з’єднати всі інгредієнти. Збити на маленькій швидкості міксера до об’єднання. Покрити торт кремом.

6. Присипати крихтою бісквіта. Прикрасити за желанию.

Відео рецепт 👇