Бездріжджовий паска з сиру

Бездріжджовий паска з сиру рецепт простий. Сирний, такий ніжний, ароматний.

Інгредієнти

-сир 250 г
-3 яйця
-180 г вершкового масла
-200 г цукру
-300 г борошна
-1 ст. л розпушувача
-1/2 ч. л соди
-щіпка солі
-ванілін
-сухофрукти (у мене родзинки і курага) 100 г

Бездріжджовий паска з сиру покроковий рецепт

1. Збийте м’яке вершкове масло з цукром до побіління. Додавайте по одному яйцю ,не припиняючи збивати масу. Далі додайте сир (попередньо, пробийте його блендером до однорідності або протріть через сито ). Перемешайте.

2. Просійте борошно і додайте, соду, розпушувач, сіль, ванілін і сухофрукти (я ніч вимочувала у лікері, але можна і пропустити цей пункт). Перемішайте добре тісто і розкладіть його по формочкам.

3. Випікайте паски при 170 градусах 50-60 хвилин. Готові і остиглі паски змастіть цукровою глазур’ю. Для цього: акуратно Відокремте білок від жовтка. Додайте щіпку солі і лимонної кислоти. Збивайте до твердих пиков.

4. Далі додайте цукрову пудру, продовжуючи збивати до густої стабільної маси. Готове. 8.Прикрасьте паски по своєму смаку. У мене вийшло 2 середніх паски 11 см форма і 1 невеликий кулич.

Відео рецепт 👇