Пиріг пісочний зверху крихта і ягодами в духовці

Пиріг пісочний зверху крихта і ягодами в духовці простий рецепт домашній.

Інгредієнти

Пісочне тісто
500 г борошна
2 яйця
150 г цукру,
150 г холодного вершкового масла
цедра 1 лимона
8 г розпушувача
сіль

Начинка:
1 кг суміші свіжих фруктів (Малина, чорниця, ожина, смородина, полуниця)
Лимонний сік 1 лимона
5 столових ложок цукру
3 столові ложки кукурудзяного крохмалю

Пиріг пісочний зверху крихта і ягодами в духовці покроковий рецепт

1. Для пісочного тіста змішати борошно, цукор, дріжджі, цедру лимона. Окремо перемішати яйця і вершкове масло. Об’єднати і змішати руками, стискаючи інгредієнти пальцями. Вам потрібно буде отримати розсипчасту і зернисту смесь.

2. Змастіть маслом і присипте борошном форму (вона повинна бути достатньо високою), на дно вилийте 2 жмені кондитерської суміші. Придавити руками, або маленької скалки. Додайте фруктову смесь.

3. Покладіть ще один шар тіста, добре розрівнявши його. Отже, повторити 3 рази. Нарешті, додайте мигдальні пластівці і щіпку цукру останній шар. Готувати при 170 С 50 минут.

Відео рецепт 👇