Муссовое тістечко Апельсин

Як зробити Муссовое тістечко “Апельсин” рецепт простий.

Інгредієнти

Збитий апельсиновий ганаш
4 порошкового желатину
24 води
530 вершків 33%
144 білого шоколаду від 30%
120 свіжовичавленого апельсинового соку

Апельсиновий мармелад
120 води
180 апельсинового соку
30 цукру
4 агар-агару
170 пошированных апельсинів 54 м’якоті лайма
40 м’якоті апельсина

Муссовое тістечко “Апельсин” покроковий рецепт

1. Збитий апельсиновий ганаш.
Замочіть желатин. Доведіть половину вершків до кипіння і додати до желатину. Порубаєте шоколад, вилийте на нього вершки. Змішати до однорідності, додайте залишилися холодні вершки, а потім сік апельсина. Подрібніть блендером. Накрийте плівкою в контакт і приберіть в холодильник на 12 часов.
2. Апельсиновий мармелад.
Нагрійте сік і воду. Всипте дощиком цукор, змішаний з агар-агаром. Доведіть до кипіння і охолодіть в холоді. Коли охолоне, подрібніть блендером. Порубаєте пошированные апельсини, додати до суміші.

Додайте м’якоть лайма. Наповніть сумішшю півсфери діаметром 3,5 див. Приберіть в морозилку на 1 годину. Вийміть заготовки, знову наповніть масою, зверху накривши замороженими півсферами, щоб отримати кульку. Відправить в морозилку ще на 1 час.

3. Збірка.
Збийте ганаш. Наповніть ним нижню частину рознімної форми-сфери діаметром 4,5 див. Вкладаючи в кожну клітинку сферу з мармеладом. Зверху накрийте другою половинкою форми. Через отвір заповніть ганашем до країв. Приберіть в морозилку на годину. Вийміть сфери з форм.

Надайте їм форму апельсина з допомогою пальців рук, злегка натискаючи на поверхню. Приготуйте суміш для покриття. Робоча температура 25С. Занурте тістечка в суміш. Потім покрийте тієї ж сумішшю з аерографа, намагаючись створити нерівну текстуру. Потім з аерографа покрийте тонким шаром гарячої нейтральній глазури.

Відео рецепт 👇