Американський гарбузовий пиріг класичний

Американський гарбузовий пиріг класичний в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

для форми 24-26см:

Для тіста:
•250г борошна
•40г цукру
•120г холодного вершкового масла
•70мл холодної води
•щіпка солі

Для начинки:
•600г м’якоті гарбуза (повинно вийде приблизно 300г гарбузового пюре)
•2 яйця
•80г тростинного цукру
•150мл жирних вершків (від 30%)
•1ст ложка меду
•щіпка мускатного горіха
•щіпка кориці
•щіпка імбиру

Американський гарбузовий пиріг класичний покроковий рецепт

1. Змішати борошно, цукор і сіль. Додати кубики холодного вершкового масла і розтерти пальцями або блендером в крихту. Додати холодну воду і замісити тісто. Загорнути тісто у харчову плівку і прибрати в холодильник на полчаса.
2. Гарбуз нарізати скибочками, викласти на деко, застелене папером для випікання і запікати в духовці при 180 градусах близько 20 хвилин. Подрібнити м’якоть гарбуза в пюре за допомогою блендера.
3. Змішати з допомогою міксера або в чаші блендера яйця з цукром. Додати пюре гарбуза, корицю, мускатний горіх, імбир, мед і перемішати. Додати вершки і ще раз перемешать.
4. Розкачати тісто, надаючи йому круглу форму, викласти у форму, застелену папером для випічки. Вилити начинку в тісто і запікати в розігрітій до 160 градусів духовці 60-70 минут.