Печиво рулетики з начинкою з джему і горіхів простий рецепт.
Інгредієнти
Вершкове масло -180 гр.,
Цукор – 70 гр.,
Щіпка солі, ваніль,
Яйця – 3 шт.,
Молоко – 30 мл,
Борошно -+/- 450 гр.,
Розпушувач -1,5 ч. л.,
Густий джем – 4 ст. л.
Горішки з шоколадом.
Печиво рулетики з начинкою з джему і горіхів покроковий рецепт
1. Беремо всі продукти кімнатної температури. У вершкове масло додаємо дрібку солі, цукор і ванілін, все збиваємо міксером. Далі виливаємо молоко, розбиваємо яйця і ще раз гарненько взбиваем.
2. Розпушувач змішуємо з борошном і просіваємо поступово в основну масу, при цьому все перемішуємо лопаткою або міксером насадкою для тіста. Готове тісто прибираємо в пакет в холодильник на 30-40 минут.
3. Ділимо тісто на 2 частини. Розкачуємо в прямокутний пласт товщиною близько 2 мл, покриваємо тест джемом, скачуємо щільний рулет. Ріжемо на шматочки. На другий пласт я виклала шоколад з горішками. Випікаємо при 180 градусах близько 20 мин.