Бабусині великодні паски

Паска за бабусиним рецептом! Перевірений роками… Повітряний, ніжний, соковитий, пористий і дуже м’який! Структура тесту просто чарівна! 💣🔥👍👌⠀
Зберігається тиждень і не черствіє!⠀Бабусині паски великодні рецепти.

Інгредієнти

Яйця-6 шт.⠀
Молоко-0,5 л⠀
Живі дріжджі-50 гр⠀
Вершкове масло-200 гр⠀
Рослинне масло-100 гр⠀
Цукор-2-2,5 ст.⠀
Ванільний цукор-20 гр⠀
Борошно-1550гр (+ -)⠀
Родзинки, цукати, сухофрукти-400-500 гр⠀

Бабусині великодні паски покроковий рецепт

1. Для початку активуємо дріжджі. Додаємо до них 1ст. л. цукру, трохи теплого молока, перемішуємо. Додаємо 1 ст. л. борошна. Перемішуємо, накриваємо харчовою плівкою і ставимо в тепло на 15 хв. Тим часом приготуємо здобу.До яйцям додаємо цукор, ванільний цукор, розтоплене вершкове масло, рослинна олія. Все добре перемешиваем.

2. Додаємо активовані і вливаємо дріжджі, тепле молоко. Накриваємо харчовою плівкою і ставимо в тепло на 1,5 ч. Потім додаємо стільки борошна, щоб тісто за консистенцією, як на оладки. Знову ставимо в тепло на 2 ч. Далі поступово вводимо борошно, додаємо сухофрукти і цукаты.

3. І замішуємо тісто. Тісто добре вимісити. Знову поставити в тепло на 2 ч. Далі розкласти по формах, дати підійти і випікати в розігрітій до 180 гр. духовці приблизно 40-45 хв.⠀ ⠀ Всім приємного чаювання і Світлої Пасхи!!!

Відео рецепт 👇