Морквяний бісквіт для торта з горіхами, яблуками і апельсинами

Ніч на дворі, а мені про тортики мріється😴 і давно, з тих пір, як останній рецепт викладала. Як ви, друзі, не забули ще мене? 🙂 Турбот про малюка, звичайно, багато, але фантазувати час знаходиться. Сьогодні я поділюся з вами своїм улюбленим морквяним бісквітом. Взагалі морквяні торти – це моя окрема любов🧡 Як зробити Морквяний бісквіт для торта з горіхами, яблуками і апельсинами рецепт простий. А тут ще й з яблуком у складі. Повний рецепт цього торта був опублікований у минулому році в журналі ТортДеко. Так що не питайте, він буде в продажі,але ще не оформлений. Найближчим часом я зроблю з цим бісквітом нову версію, ви ж можете зробити свою.

Інгредієнти

Для тесту:
4 яйця
150 г рослинного масла без запаху
50 г вершкового масла 82,5%
250 г цукру
270 г борошна
200 р моркви
8 г розпушувача
3 г харчової соди
50 г волоських горіхів (або горіхів пекан)
100 г яблук
цедра 1 апельсина
3 г меленої кориці
3 г меленого мускатного горіха
щіпка солі
1 ч/л ванільного екстракту (або 10 г ванільного цукру, або 1 г ваніліну)

Морквяний бісквіт для торта з горіхами, яблуками і апельсинами покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти – кімнатної температури. Збийте яйця з половиною цукру і ваніллю до пишноти і збільшення в об’ємі. Розтопіть вершкове масло і змішайте з рослинним. Просіяти сухі інгредієнти (борошно, розпушувач, соду, сіль і спеції) 2 рази, додайте цукор, що залишився. Введіть по черзі, в 3 заходи, в солодку суміш сухі і рідкі ингредиенты.

2. Перемішайте тісто міксером на низькій швидкості. Натріть моркву і цедру апельсина на дрібній тертці. Яблука очистіть і наріжте на кубики розміром не більше 5-7 мм. Горіхи обсмажте на сухій сковороді, подрібніть в блендері в крихту. Додавання в тісто. Розділіть тісто на 2 рівні частини. Якщо печете в кільцях, оберніть їх фольгою , на дно кожного викладіть по колу з пергамента.

3. Викладіть тісто, діаметр – 18 див. Кожну форму накрийте листом фольги блискучою стороною всередину. Це вбереже бісквіти від горбка. Випікайте при 175 градусах 50-60 хвилин (до сухої шпажки). Орієнтуйтеся по своїй духовці!

4. Через 15 хвилин після готовності, вийміть бісквіти з форм і залиште остигати на решітці. Потім оберніть харчовою плівкою і відправте в холодильник на ніч. Бісквіти соковиті, смачні, але крихкі, майте це на увазі при складанні торта.

Відео рецепт 👇