Бісквітний рулет з сердечками

Як зробити смачний Бісквітний рулет з сердечками рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Для бісквітного тіста:
3 яйця
70 г цукру
1 год л ванільного цукру
80 г борошна
підлогу ч л розпушувача
30 мл рослинного масла
крапля барвника

Тісто для сердечок:
30 г сах пудри
1 білок
30 г борошна
1 ст л масла
барвник

Крем:
150 г сирного сиру
70 мл вершків 33%
40 г сах пудри

Бісквітний рулет з сердечками покроковий рецепт

1. Для бісквітного тіста:
Яйця збиваю з дрібкою солі до піни, потім поступово додаю цукор і збиваю ще хвилин 5. Борошно з’єдную з розпушувачем, додаю до яєць, перемішую. Вливаю масло і краситель.

2. Тісто для сердечок:
Просто з’єдную всі інгредієнти і перемішую до однородности.

3. Крем:
З’єдную всі інгредієнти і збиваю міксером. ⠀ Начинка може бути будь-який, у мене ягідний джем, але ви можете додати фрукти, горіхи, ягоди або шоколад. ⠀ Малюю сердечка за допомогою кондитерського мішка і шпажки, потім обов’язково прибираю в холодильник!

4. Тільки потім акуратно виливаю бісквітне тісто і розрівнюю. Випікаю 10 хв при 160 градусах.

Відео рецепт 👇