Сирно мандариновий десерт з желатином

Як смачно зробити Сирно мандариновий десерт з желатином простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Новорічний, мандариновий десерт. Ласощі без шкоди для фігури. Ласощі, смак і колір якого підвищує настрій

Інгредієнти

🍊Інгредієнти для першого шару:
Молоко-120 мл
Сир-150 гр
Желатин-8 гр
Підсолоджувач, ванілін – за смаком

🍊Інгредієнти для другого шару:
Мандарини-2 Шт
Вода-50 мл
Желатин-8 гр
Підсолоджувач- за смаком

Сирно мандариновий десерт з желатином покроковий рецепт

1. Змішати молоко з желатином, залишити на 10-15 хвилин. В миску викласти сир, додати підсолоджувач і ванілін. Молоко з желатином підігріти в мікрохвильовій печі, щоб від желатину небило грудок (не кип’ятити). Перелити молоко до сиру. Збити блендером.

2. Перелити в дві форми. Поставити в морозилку на 15 хвилин. Змішати воду з желатином, залишити до набухання. Мандарини очистити від білих плівок і від кісточок, щоб не було гіркоти. Збити мандарини блендером. Процідити через сито, нам потрібно тільки сок.

3. Додати підсолоджувач за бажанням і смаком. Набряклий желатин розтопити в мікрохвильовці (не кип’ятити). Перелити желатин в мандариновий сік і перемішати. Залити суміш другим шаром. І знову поставити в морозилку на 15 хвилин. Після можна зберігати в холодильнике.

Відео рецепт 👇