Яблучний чізкейк з тофу і банана

Як зробити Яблучний чізкейк з тофу і банана простий рецепт. Така низькокалорійна смакота , половину я за раз злопала 🤤 просто каааайф, обов’язково спробуйте 😉

Інгредієнти

Кбжу На 100 але: 98/7/3.7/9.7

Яблуко 1 шт( 159 гр)
Тофу – 338 гр ( можна замінити на сир у брикеті)
Банан – 1/2 шт ( 39 гр)
Підсолоджувач
Ванілін
Кориця за смаком
Рослинна молоко ( у мене рисове – можна звичайне )- 100 мл

Яблучний чізкейк з тофу і банана покроковий рецепт

1. Яблуко нарізати невеликими кубиками і викласти у форму для запікання( у мене силіконова 16 см), посипати корицею і підсолоджувачем (можна і в чіз додати їх).
2. Тофу, підсолоджувач, молоко, банан пробити заглибним блендером до стану крему. Викласти масу з тофу на яблука і разровнять.
3. Відправити в розігріту до 180 гр духовку на 30 хвилин. Вийняти з духовки, посипати корицею. І дати охолонути у формі (я прибирала на ніч в холодильник).