Яблучний пиріг з родзинками і корицею в духовці

Яблучний пиріг з родзинками і корицею в духовці простий рецепт. Ще один смачний яблучний пиріг для вас.

Інгредієнти

Тісто:
Яйце – 3 шт.
Цукор – 200 гр.
Ванілін – 1 гр.
Масло вершкове – 50 гр.
Сметана – 300 гр.
Борошно – 250 гр.
Розпушувач – 1 ч. л.
Панірувальні сухарі

Начинка:
Яблуко – 2 шт.
Ізюм – 80 гр.
Кориця – 1/2 ч. л.

Посипання:
Масло вершкове – 25 гр.
Борошно – 3 ст. л.
Цукор – 3 ст. л.

Яблучний пиріг з родзинками і корицею в духовці покроковий рецепт

1. Збити яйця з цукром і ваніліном. Додати розтоплене масло і сметану. Перемішати. Додати борошно і розпушувач, добре перемішуємо. Яблука нарізати скибочками, додати родзинки і корицю, перемешать.

2. Форму змастити маслом, присипати сухарями. На дно форми вилити 1/2 тіста, викласти начинку і залити рештою тестом. Поставити випікатися на 180 градусів 20 минут.

3. Поки випікається приготувати посипання. Перетерти масло, борошно і цукор в крихту. Дістати пиріг, посипати крихтою і випікати ще 25-30 минут.

Відео рецепт 👇