Домашній бісквітний торт з вершковим кремом

Домашній бісквітний торт з вершковим кремом простий рецепт. Обов’язково спробуйте домашній бісквітний тортик за простим і доступним рецептом. М’який і соковитий шифоновий бісквіт відмінно поєднується з сирним кремом в цьому десерті 😍 Готовий бісквіт приємно дивує соковитістю і не потребує просочення.

Інгредієнти

🔹яйце 6 шт
🔹цукор 200 р
🔹сіль щіпка
🔹молоко 100 р
🔹олія рослинна 60 р
🔹борошно ~ 250 р
🔹ванілін 1 р

Для крему:
🔹вершки 33% – 500 мл
🔹сирний сир 150 г
🔹цукрова пудра 90 г

Домашній бісквітний торт з вершковим кремом покроковий рецепт

1. Збиваємо яйця з дрібкою солі, далі додаємо яйця і збиваємо до пишної білої маси. Потім додаємо молоко, рослинне масло, просіваємо борошно, ванілін і перемішуємо лопаткою до однорідної консистенции.
2. Готове тісто викладаємо у форму і відправляємо в розігріту духовку на 170′ до готовності. Готовий бісквіт після остигання краще загорнути харчовою плівкою і відправити в холодильник на 24 години (За бажанням)
3. Для крему: змішуємо всі інгредієнти і збиваємо до стійкої піни, крем готовий. Бісквіт розрізаємо на 3 коржа і збираємо торт. Прикрашаємо за бажанням, я полила розтопленим шоколадом і фисташками.

Відео рецепт 👇