Американський яблучний пиріг з корицею і цукром в духовці

Як смачно зробити Американський яблучний пиріг з корицею і цукром в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Цей пиріг виходить у всіх! Самий осінній із всіх яблучних. Насолоджуйтесь! ❤️

Інгредієнти

(на форму 27см)

Тісто:
* 150г вершкового масла
* 250г борошна
* води 35г

Начинка:
* 3 яблука
* 50г цукру
* 1ст.л. лимонного соку
* 1год.л. кориці
* 1ст.л. борошна/крохмалю (10г)

* олія і цукор для посипання

Американський яблучний пиріг з корицею і цукром в духовці покроковий рецепт

1. Масло розтерти з борошном в крихту. Влити воду і замісити м’яке тісто. Ухилитися в плівку, прибрати в холодильник на годину. Яблука очистити від шкірки і серцевини і нарізати слайсами.

2. Перемішати з лимонним соком, цукром і корицею. Всипати ложку борошна, перемішати. Тісто розділити на дві частини (2/3 і 1/3). Більшу частину розкачати і викласти у форму. Викласти зверху начинку, разровнять.

3. Меншу частину тіста теж розкачати, зробити ножем візерунок і викласти на начинку. Загорнути краї тіста. Зверху полити розтопленим вершковим маслом, присипати цукром. Випікати пиріг при 180 близько 45 минут.

Відео рецепт 👇