Шокобомбочка з рубіновим какао

Як смачно зробити Шокобомбочка з рубіновим какао простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. 💕 Какао-бомбочки вже давно захопили серця кондитерів і ласунів по всій країні! Яких тільки форм і кольорів на них не роблять… Але таке ви зараз побачите вперше! Всередині цієї бомбочки не звичайний какао-порошок, а Рубай!
Єдиний у світі порошок для приготування рубінового шоколадного напою від Van Houten🔥 У порошку дуже красивий ніжно-рожевий колір, аромат ягідний з кислинкою і дуже незвичайний смак😍 Я вирішила доповнити його формою серця і маршмеллоу ручної роботи, рецепт яких ви знайдете в попередніх постах.

Інгредієнти

Шоколад білий (Артикул: 7087)
Барвник (Артикул: 8998)
Рубіновий какао-порошок (Артикул: 18017)
Маршмеллоу
Форма (Артикул: 8809)
Посипання (Артикул: 16650, 8340, 8339)

Шокобомбочка з рубіновим какао покроковий рецепт

1. Шоколад розтоплюємо короткими імпульсами в мікрохвильовці за 20 секунд, щоразу ретельно перемішуючи. Темперируем улюбленим способом (вже багато разів описувала процес, можна знайти в попередніх постах або в актуальному “теорія”). При необхідності підкрашуемо. Темперованим шоколадом покриваємо комірки форми в 2 шари, інакше складно буде витягувати. Коли шоколад застиг, акуратно витягуємо сердечка з ячеек.

2. Робимо дно для бомбочек: залишився шоколад тонким шаром розподіляємо по силіконовому килимку. Потрібно дочекатися, коли шоколад стане матовим, але ще не застиглим. І вирізати сердечка за допомогою вирубки, яка йде в комплекті з формою. Майбутню бомбочку трохи подплавить про дно гарячого сотейника.

3. Насипати всередину столову ложку какао, маршмеллоу, можна за бажанням додати сублімовані ягоди (Артикул: 16425). Працюємо швидко, щоб шоколад на краях не застиг. Закриваємо бомбочку дном. Готово! Такі сердечка стануть відмінним подарунком на 14 лютого

Відео рецепт 👇