Бісквітний рулет Малина Шоколад

Сподіваюся, що він вас порадує 🤍 Але так захотілося подарувати кожному частинку мого тепла 🤍 Миру, добра, здоров’я і щастя вам і вашим близьким 🌞 Як зробити бісквітний рулет Малина Шоколад рецепт простий.

Інгредієнти

бісквіт
борошно 150г
яйця 6 шт (білки 200г + жовтки 90г)
цукор 130г
ванільний цукор-10г
сіль щіпка
розпушувач 10г
рослинна (соняшникова) олія без запаху 20г
кефір 40г

крем
вершки 33-35% 100г
сир Маскарпоне (можна будь-сирний) 250г
сахпудра ванільна 50г

ягідна начинка
малина (пюре) 200г
цукор 30г
агар 3г

глазур
шоколад 70г
вершки 33-35% 70г
в гарячих вершках розтопити шоколад, пробити блендером, використовувати.

Бісквітний рулет Малина Шоколад покроковий рецепт

1. яйця Розділити на білки і жовтки. З’єднати борошно, сіль, розпушувач. Збити жовтки , ванільний цукор і 50г цукру до поселення, додати масло і кефір. Збити білки з рештою цукром в глянсову масу, додати 1/3 до жовтків. Всипати сухі інгредієнти з’єднати, акуратно вмішати інші білки. деко застелити пергаментом (40х30), вилити тісто, розрівняти, трохи пристукнуть про стіл. випікати в розігрітій до 200-210 С духовці хвилин 12-15.
2. Середина ; режим «верх-низ». Перевірити зубочисткою. на стіл покласти чистий рушник, пергамент. Гарячий корж перевернути на чистий пергамент і згорнути рулет щільно, разом з рушником. остудити. акуратно розгорнути, нанести шар малини і крему, згорнути рулет, обгорнути фольгою. Прибрати в холодильник на 4-6ч, дістати, нанести глазур, украсить.
3. Крем.
акуратно і швидко збити, якщо використовуєте Маскарпоне (не перевзбейте!) якщо інший сирний сир використовуєте, то спочатку розітріть його з пудрою і потім збийте з вершками, тоді можна додати трохи більше вершків (+ 50—70г до вказаної кількості).
4. ягідна начинка.
з’єднати разом, довести до кипіння, готувати пару хвилин, помішуючи. остудити, пробити блендером.

5. глазур.
якщо не плануєте наносити глазур, то на рушник покласти пергамент, на нього посипати сах.дрібну пудру, перевернути гарячий корж, зняти пергамент, на якому випікали і щільно згорнути рулет, з новим пергаментом і рушником, остудить.