Торт Пломбір зі сметанним кремом

Як зробити смачний Торт Пломбір зі сметанним кремом рецепт простий. Дуже легкий у приготуванні.

Інгредієнти

Пісочна крихта:
Борошно 250 гр
Цукор 60 гр
Масло вершкове 140-160 гр

Крем:
600 гр Сметана 20%
Яйця 2 шт
Цукор 150 гр
Ванільний цукор 1 пакетик 8 гр
Крохмаль 2 ст. л (будь-який)
Вершкове масло 50 гр

Форма 18 см

Торт Пломбір зі сметанним кремом покроковий рецепт

1. У миску кладемо борошно, цукор і натираємо на тертці заздалегідь підготовлене, підморожене вершкове масло, все добре перемішуємо руками до дрібної крихти і обсмажуємо її на сковороді на середньому огне.

2. Далі робимо крем, в сотейник кладемо яйця, цукор, ванільний цукор, крохмаль і все добре перемішуємо, після чого додаємо сметану і ставимо заварюватися на плиту на середньому вогні, постійно помішуючи, крем спочатку стане рідким, потім почне густіти, потрібно буде поставити малий вогонь і поварити ще 1 минутку.

3. Збираємо торт: беремо форму з пергаментом і укладаємо все шарами, останній верхній шар посипаємо улюбленим шоколадом і відправляємо в холодильник просочитися на кілька годин. Торт зі смаком пломбіру готовий ✔️ Впевнений ви будете в захваті🤩

Відео рецепт 👇