Домашній кіндер молочний скибочку в домашніх умовах

Мої діти мліють від цього рецепту! Дуже вже він любить цю магазинну хрень! Як приготувати домашній кіндер молочний скибочку в домашніх умовах рецепт.

Інгредієнти

1 яйце
3 ст. л. цукру
60 г. м’якого вершкового масла
6 ст. л. борошна
6 ст. л. молока
4 ст. л. гарячої води
5 ст. л. какао
0,5 ч. л. розпушувача

Крем:
100 г кисломолочного сиру
2 ст. л. сметани
Цукрова пудра за смаком

Домашній кіндер молочний скибочку в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Масло збиваємо з цукром, додаємо яйце, знову збиваємо, потім вливаємо молоко і знову збиваємо. ⠀ Додаємо просіяне борошно, розпушувач і перемішуємо до однорідності. ⠀ Вливаємо гарячу воду, перемешиваем.
2. Далі додаємо какао і перемішуємо до однорідного стану. ⠀ Викладаємо тісто на папір для випічки. Випікаємо в попередньо розігрітій до 180С духовці 15 хвилин. ⠀
3. Готовий корж охолодити і розрізаємо на рівні частини. ⠀ Для крему з’єднати в одній чаші інгредієнти і перемішати до кремоподібного стану. ⠀
4. Наносимо крем на половину бісквіта і накриваємо зверху другою половиною. Поставити в холодильник мінімум на 2 часа.