Печиво мадлен класичне домашнє в духовці

Як зробити Печиво мадлен класичне домашнє в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

▫️Яйця 180 г (3 яйця С0)
▫️Нерафінований цукор 150 г
▫️Борошно з бурого рису 120 р
▫️Борошно кукурудзяне 105 р
▫️Розпушувач 7,5 р
▫️Масло виноградної кісточки 180 р
▫️гімалайська Сіль 1 щіпка
▫️1/4 ч. л. куркума (опціонально – будь-які прянощі за смаком)

Печиво мадлен класичне домашнє в духовці покроковий рецепт

1. Борошно і розпушувач, змішуємо і просіваємо разом. ⠀ В окремій мисці збиваємо яйця з цукром до побіління (близько 5 хвилин). ⠀ Додаємо до яєчної суміші по одній столовій ложці за раз суміші борошна і розпушувача, змішуючи після кожного додавання до повного об’єднання з сухими ингредиентами.
2. В кінці додаємо масло, сіль, прянощі і робимо фінальне змішування тіста. ⠀ Прибираємо тісто в холодильник мінімум на годину. Духовку розігріваємо до 180С°. ⠀
3. Відсаджуємо тісто, заповнюючи кожну форму на три чверті. Випікаємо 10-15 хвилин до золотистого кольору. ⠀ Дістаємо з духовки, витягаємо мадлен форм.