Чізкейк Пахлава

Не в чому собі не відмовляй.. і так можна назвати сьогоднішній рецепт Чізкейк Пахлава😁 2 десерту в одному, задоволення в 2 рази більше🔥

Інгредієнти

10-12 аркушів тесту Філо
2 склянки фісташок + 1/2 склянки порубаний для верхнього шару
2 склянки волоських горіхів + 1/2 склянки порубаних для верхнього шару
600 грам вершкового сиру типу Філадельфія
1/2 склянки меду
3 яйця
2 год л ванільного екстракту
1 ст ложка лимонного соку

👩🏼🍳Для сиропу:
120 грам води
70 грам цукру
50 грам меду
1/2 соку 1 лимона
1/2 цедра 1 лимона (знятої товстими смужками)
1 паличка кориці

Чізкейк Пахлава покроковий рецепт

1. Начинку для Чізкейку не збиваємо довго, щоб при випічці він не потріскався. Випікаємо при температурі 165 градусів 45 хвилин, до красивого золотисто-коричневого кольору тесту фило.
2. Перевіряємо готовність Чізкейку, злегка потрясся форму, центр Чізкейку не повинен ходити туди сюди як желе. Горіхи для основи (фісташки) беремо обсмажені, але не соленные.

3. Гарячий сироп заливаємо відразу між шарами тіста, як тільки вийняли Чізкейк з духовки. Обов’язково даємо йому настоятися хв 4 години холодильнике.

Відео рецепт 👇