Торт Панчо Червоний Оксамит

Як зробити смачний Торт Панчо Червоний Оксамит рецепт простий.

Інгредієнти

Для бісквіта:
🔹3 Яйця
🔹цукор 300гр
🔹олія рослинна 150мл
🔹борошно 340гр
🔹какао 10гр
🔹сода 0,5 ч. л.
🔹сіль щіпка
🔹розпушувач 1 неповна ч. л.
🔹кефір 2,5% 200мл
🔹барвник харчової 2 ч. л. ( у мене топ декор,гелевий)

Для крему
🔹сметана 25% 500гр
🔹цукрова пудра 100гр
🔹вершки 33% 400мл

Для прошарку
Будь-які фрукти (у мене малинове варення)

Для глазурі:
🔹Білий шоколад 50гр
🔹вершки 33% 40г
🔹барвник червоний

Торт Панчо Червоний Оксамит покроковий рецепт

1. Яйця збити з цукром до білої пишної маси ,додати масло і перемішати, потім змішати кефір з барвником ,окремо сухі інгредієнти. По черзі вводити в яєчну масу. вилити тісто на деко. Бісквіт випікати в добре розігрітій духовці при 150* 20 хвилин, перевіряйте готовність зубочисткою. Вирізати з бісквіту основу (під розмір вашої посуду) і кубики з бисквита.

2. Для крему
У сметану додати пудру, потім вже збиті вершки і перемішати лопаткою.крем готов.

3. Для глазурі:
шоколад Залити гарячими вершками і перемішати до однорідності (що б шоколад розтопився у вершках) далі додати барвник і прикрасити торт.

Відео рецепт 👇